Despre noi

image

Aspirăm la superioritate

fondat în 1992

Firma Kithen & Food S.R.L. funcționează ca o afacere de familie și se ocupă cu distribuția alimentelor de înaltă calitate a brandurilor reprezentate în România.

Intenția hotărâtă a proprietarilor este ca și la noi, produsele reprezentate să devină accesorii indispensabile în bucătărie, o revelație culinară, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani în bucătăriile din țările Europei de Vest. Scopul nostru este ca echipamentele (ustensilele) de bucătărie cele mai practice și mai moderne să ajungă la clienții exigenți, prin intermediul comercianților și a vânzărilor on-line. Dorim de asemena să vă oferim informații despre brandurile actuale, design și posibilități de achiziționare prin intermediul canalelor adecvate.

„Deoarece mâncatul reprezintă una din cele mai importante surse de plăcere, am dori ca mesajul și produsele noastre să ajungă la cât mai mulți oameni.”

Baza succesului nostru sunt

Angajaţii noştri

Email: e.richard@kifo.ro

Erdélyi Richárd

Manager General

Email: e.barbara@kifo.ro

Erdélyi Barbara

Manager Achiziţii

Email: a.maria@dynamit.hu

Árvai Mária

Értékesítési vezető

Email: info@dynamit.hu

Bajzáth Zsuzsanna

Könyvelő

Email: b.orsolya@dynamit.hu

Balogh Orsolya

Területi képviselő

Email: sz.laszlo@kifo.ro

Szabó László

Webmaster

Email: raktar@dynamit.hu

Halmi Tibor

Raktáros

Email: b.cecilia@dynamit.hu

Borza Cecília

Asszistens

Email: raktar@dynamit.hu

Lomen Attila

Raktárvezető

Intenția hotărâtă a proprietarilor este ca în țara noastră, produsele noastre să devină accesorii indispensabile în bucătărie, o revelație culinară determinantă, așa cum s-a întâmlat în ultimii ani în bucătăriile din țările Europei de Vest. Scopul nostru este ca echipamentele (ustensilele ???) de bucătărie cele mai practice și mai moderne să ajungă la clienții exigenți prin intermediul comercianților cu amănuntul și de vânzări on-line, și din timp în timp să vă oferim informații despre brandurile actuale, design și posibilități de achiziționare prin intermediul canalelor adecvate.
„Deoarece mâncatul reprezintă una din cele mai importante surse de plăceri, am dori, ca mesajul nostru și produsele noastre să ajungă la câți mai mulți oameni.”

Alimentele și ustensilele de bucătărie comercializate de noi le găsiți la Auchan, Mega Image, Cora, precum și în numeroase magazine mici și în webshopuri. Lista detailată cu distribuitorii le găsiţi sub meniul Magazine/Distribiutori.

Gama de produse a firmei noastre include produse de înaltă calitate, ca alimente Jamie Oliver, sosurile indiene și chutneyurile Geeta’s, ustensilele de bucătărie Jospeh & Joseph, precum și diferitele decorațiuni de tort produse de firma Fiddes & Payne.

La această echipă s-a alăturat în anul 2014 brandurile Jack Daniel’s cu sosurile barbecue şi Colman’s cu o gamă de muştaruri excepţionale.

Vrei să devii distibuitorul acestor Branduri Premium? Fă click aicea şi completează formularul.